Onni liikkua

Välillä ei jaksaisi lähteä lenkille, ei joogasalille tai edes uimaan. Vartalo on raukea, mieli laiska. Mutta silloin muistan miten onnekas olen, kun on tämä kaunis kroppa joka tekee mitä tahdon ilman kipuja tai vaivoja. Se on nuori ja vetreä, aina valmis tuottamaan minulle mielihyvää ja iloa. Siis jos vain vaivaudun liikuttamaan itseäni.

Kun liike loppuu, kangistuu selkä, rapistuu kunto, masu kasvaa, hartiat nousevat korviin ja pysyvät siellä, olkavarret kääntyvät näyttöä kohti – se päivittäinen pieni vaiva on lopulta kovin halpa hinta toimivasta kropasta.

Etenkin koska liikkuminen helpottuu kun siitä saa itselleen rutiinin. Juoksulenkki aamulla silloin tällöin on tuskastuttavaa. Joka aamu se voimauttaa ja energisoi, lähteminenkin on helppoa kun sitä ei jää sänkyyn miettimään torkkunappi kainalossa.

Hyvässä kunnossa voi hypellä ilosta varsahyppyjä, juosta julkisiin hengästymättä, aloittaa uuden kiehtovan harrastuksen, päästä positiiviseen tekemisen kierteeseen.

Mainokset

Tietoja koralli

S. 1979, reissaaja, hyvää elämää etsimässä. Kirjoitan kahta blogia, yhtä matkoista ja toista elämän oivalluksista. kevennetty.wordpress.com kannella.wordpress.com
Kategoria(t): Hyvinvointi, Jooga, Voimauttavat rutiinit Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s