Unhappy hour – onnettomuuden tunti

Kaiken positiivisuuden ja elämänilon keskelläkin maailma hyppypotkii välillä päin pläsiä.

Eikä sitä voi aina kääntää hyväksi. Ei pidäkään. Negatiiviset tunteet kannattaa kirjoittaa ulos – kirjeiksi läheisille (jotka voi purkautumisen jälkeen tuhota), tajunnanvirraksi itselleen (nämäkin kannattaa tuikata tuleen), itkeä lohduttomasti lattialla polvia halaten, huutaa raivo pihalle, tuntea vihaa ja surua. Muttei ikuisesti.

Rob Brezsnyllä on mainio blogipostaus ”unhappy hourista”, eli onnettomuuden tunnista. Mikä mainio konsepti. Ajatus siitä, että voi varata itselleen varta vasten tunnin, jonka aikana itkee, huutaa ja raivoaa pois kaiken sen pahan mielen mitä on päässyt pään sisään kertymään. Sen jälkeen pieni tuokio jonka aikana miettii opittuja läksyjä, mitä niistä kokemuksista jäi käteen, ja siitä kevein mielin eteenpäin.

Kuulostaa varmasti oudolta jos on tapana kovinkin velloa huonoissa fiiliksissä, mutta meille peruspositiivisille tsemppaajille tulee todellakin tarpeeseen. Aina välillä saa tuntua pahalta – hetken.

Mainokset

Tietoja koralli

S. 1979, reissaaja, hyvää elämää etsimässä. Kirjoitan kahta blogia, yhtä matkoista ja toista elämän oivalluksista. kevennetty.wordpress.com kannella.wordpress.com
Kategoria(t): Tasapaino Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s