Vaatteet sanoo ”bileet!!!”

Bongasin kaverin fece-statuksesta kivan lainauksen pukeutumisesta:

”Whenever women ask me for a life-changing nugget of fashion wisdom, a single, rock-solid rule to live by, I […] always give the same response: Girls! Go home and separate your clothing into two separate piles: WORK and PARTAAY. Take all the sensible work clothing, career skirts and corporate blouses, and give it to the Goodwill. N…ow you are free to wear party clothes for the rest of your life. Yay!”
-Simon Doonan

Eli vinkki jakaa kaikki vaatteet kahteen pinoon: työ ja bile. Sen jälkeen viedä työ-kasa UFFin keräykseen, ja käyttää vain niitä bile-kasan ihanuuksia. Kerrassaan nerokasta.

Tätä olen yrittänyt toteuttaa jo jonkin aikaa vaatteita ostaessa, eli ei mitään tylsää, järkevää ja käytännöllistä (valkoisia kauluspaitoja, mustia perustoppeja, ihan-kiva-vaatteita), eikä erityisesti mitään mustaa – vaatteita joista en innostu. Sen sijaan yritän jaksaa etsiä niin kauan kunnes löydän sen ihanan yksilöllisen vaatteen joka on mukava päällä ja jossa tunnen itseni kauniiksi. 

Tämä auttaa myös tavaramäärän hillitsemiseen. Kun on muutama kiva vaate joita käyttää paljon, niin ei kaapit täyty sellaisesta turhasta tauhkasta jota käyttää harvoin ja pitkin hampain.

Uusi Mustan sivuilla oli myös kiva kirjoitus ”reikiä tulee ja menee”, joka vastaa hyvin omaa ideologiaani. Tai no… olen kovin huono paikkaamaan mitään, mutta pari pientä reikää siellä täällä (tai edes vähän isompi) ei tee vaatteesta käyttökelvotonta.

Mainokset

Tietoja koralli

S. 1979, reissaaja, hyvää elämää etsimässä. Kirjoitan kahta blogia, yhtä matkoista ja toista elämän oivalluksista. kevennetty.wordpress.com kannella.wordpress.com
Kategoria(t): Hyvinvointi, Minimalismi Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s