Arla vai Harju – Kallion yleiset saunat

Tuli vietettyä nautinnollinen saunailta Arlassa, joten nyt voin verrata hieman Arlaa ja Harjua naisten puolelta. Arla-ilta oli siis su, ja Harju ti.

Harju: valtaisan iso, lähes tyhjä. Parin tunnin aikana kuusi saunojaa. Suihkuja on noin 8, ja lauteille mahtuisi parikin fudisjoukkuetta. Maksaa 12 €, laudeliina 30 senttiä, pyyhkeen vuokra 3 €. Hieman kolkko kokonsa puolesta. Ulkona istutaan avoimen kadun varrella.

Arla: pienempi ja kotoisampi, mutta kyllä siinä se tusina mukavasti kylpi mikä paikalla oli. Suihkuja kaksi. Maksaa 10 €, kankainen laudeliina kuuluu hintaan. Ulkona istutaan sisäpihalla. Ystävällinen palvelu. Auki ke-su.

Naisille suosittelisin näistä Arlaa ennemmin kuin Harjua. Miesten puolella taas vaikutti olevan enemmän meininkiä ja fiilistä Harjussa. Arlassa asiakkaat olivat tasaisen nuoria (20-40), kun taas Harjussa oli iäkkäämpääkin väkeä.

Tietoja koralli

S. 1979, reissaaja, hyvää elämää etsimässä. Kirjoitan kahta blogia, yhtä matkoista ja toista elämän oivalluksista. kevennetty.wordpress.com kannella.wordpress.com
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s